POW Nordic Summit!

Boka din plats till POW nordic summit!

Kära snö och frilufts-älskade hjältar den 27-29 oktober 2023 så har vi den stora äran att bjuda in till historiens första POW Nordic Summit! Det kommer bli en hel helg där POW Sverige, Norge och Finland bjuder in delar av sin rörelse, för att umgås, ha inspirerande föreläsningar, workshops och njuter av den fina naturen i Undersåker, Åre tillsammans.

Tillsammans kommer vi bo på Hotell Fjällsätra i Undersåker www.arefjallsatra.com, där vi kommer få frukost, lunch och middag samt tillgång till deras konferenslokal.

Helgen kommer kosta 50 Euro för deltagare och man får själv ansvara för resan till och från eventet, vi kommer att titta på möjligheten med rabattkod för tågresor och synka ihop deltagare i en bilpool. Det finns begränsat antal platser och bokningen är i öppen till 16/9 för priset 50 euro. Efter det kostar eventet fullpris 150 euro. 

 Tiderna för eventet är 16:00 från fredag till 12:00 söndag. 

I priset så ingår:

– Boende incheck från fredag eftermiddag – till avfärd söndag förmiddag, i 3-4 bäddsrum.

(finns möjlighet att boka eget rum för en extra kostnad – kontakta oss)

– Frukost, lunch och middag

– Inspirerande föreläsningar och workshops

– Utomhusaktiviteter i närliggande fjällområde

– Yoga, Bastu och träningsmöjligheter

– Hemliga goodiebags

– En chans att lära känna POW:are från hela norden och vara med att bygga den nordiska gemenskapen och möjligheten att tillsammans bevara det vackra vilda från klimatförändringarna.

 

Uppdateringar om schema och mer planerat innehåll för helgen kommer att komma under de närmsta veckorna, både i våra kanaler men också direkt till er som anmält sig på eventet. Gör din anmälan via POW Sweden här nedanför!

 

* En anmälan på detta eventet innebär att man godkänner att en kostnad motsvarande 50 euro kommer dras på ditt kort. Skulle eventet av någon anledning ställas in, kommer vi att betala tillbaka kostnaden till er.  Får man som gäst förhinder för att delta så går det tyvärr inte avboka biljetten, men vi kan hjälpa dig sälja platsen till andra som står på kö. 

Kontakt för frågor: nicole.modigh@protectourwinters.se


*Bilder från tidigare Svenska och Europeiska Summits!