Bli medlem

Vi tror på kraften i att samlas och att göra det tillsammans. Bli en del av vår gemenskap, hjälp oss bli en starkare röst i att värna de platser vi alla älskar från klimatförändringarna.

Att bli medlem är enkelt, fyll först i dina uppgifter och betala din årliga medlemsavgift på 150kr genom att välja betalning via swish eller kort. 
Medlemskapet registreras på 1år från registreringsdagen, sedan måste du som medlem aktivt tacka ja till att förlänga medlemskapet under ytterligare ett år, annars avslutas det automatiskt.

När du har ett aktivt medlemskap får du delta på föreningens årsmöten och har en röst i frågor som rör föreningen. Som medlem kan du när som helst kontakta oss och avregistrera dig ur medlemsregistret.

Vill du även engagera dig som volontär så kan du bocka för det valet i medlemsformuläret. Vi har projekt och kampanjer både i Sverige och på europeisk nivå som behöver drivna och duktiga människor.

Välkommen som en del av rörelsen, vi ser fram emot att lära känna dig!

Plattformen Arcmember som hanterar POW Swedens medlemsregister följer dataskyddsförordningen. Läs mer om deras GDPR arbete här: https://arcmember.se/GDPR