Bli medlem

Bli en del av vår gemenskap av friluftsmänniskor och vinterälskare och hjälp oss värna de platser vi alla älskar från klimatförändringarna.

Vi är inte perfekta men vi vill alla se förändring. POW jobbar för ett kulturellt skifte och ökad politisk vilja, och vi tror på kraften i att samlas och att göra det tillsammans. Ju fler vi är desto starkare blir vår röst! Läs gärna mer om vår förändringsteori här.

Som medlem kan du påverka i vilken riktning vi rör oss som organisation och vilka frågor vi ska fokusera extra mycket på. Du kan stötta POWs fortsatta arbete genom att bli medlem i föreningen, eller varför inte ta det ett steg längre och engagera dig som volontär? Vi har projekt och kampanjer både i Sverige och på europeisk nivå som behöver drivna och duktiga människor. Vi hoppas oavsett att du ska finna styrka och glädje av att vara en del av vår rörelse.

Att bli medlem är enkelt, fyll först i dina uppgifter och betala din årliga medlemsavgift här. Ladda sedan ner appen Cardskipper där du sedan har ditt digitala medlemskort samt får information och uppdateringar från föreningen. Vill du även engagera dig som volontär så kan du bocka för det valet i medlemsformuläret.

Välkommen som en del av rörelsen, vi ser fram emot att lära känna dig!