POW tror på kraften i att samtala och agera tillsammans. Oavsett var någonstans var och en börjar, om vi strävar åt samma håll kan vi göra skillnad. Det är en viktig del i arbetet med att skapa en starkare röst och stimulera en omställning i hela branschen.

Tillsammans med Destination Funäsfjällen och ​​Mammut gick vi ut i naturen för att skapa ett samtal kring klimat och politik utifrån vår passion för att leva och verka i naturen och det svenska friluftslivet. Vi bjöd in lokala krafter såsom friåkaren Tom Oliver Hedvall, Jon Långberg från anläggningen Funäsdalsberget och Åsa Palm från Nätverket för hållbar utveckling Härjedalen. Med oss hade vi vi också POW:arna Malin Dahl och Max Bruijn.

Tillsammans skapade vi ett slags forum för reflektioner och organisering kring klimatfråga och våran gemensamma möjlighet att påverka. I vårt koncept för Klimatsamtal finns det underlag, reflekterande diskussionsfrågor och tips på hur du kan använda din passion för friluftsliv till en aktion för klimatet. Nu uppmanar vi dig, sveriges friluftsmänniskor, andra destinationer och aktörer i besöksnäringen att göra detsamma! Ta samtalet – skapa skillnad!”

Klimatsamtal

Utelandet