POW SWEDEN HAR EN VERKSAMHETSKOORDINATOR

Med start 4:e januari har POW SWEDEN nu en fast verksamhetskoordinator

Protect Our Winters Sweden växer och därmed behovet av någon som kan koordinera verksamheten och verka som vår spindel i nätet. Vi fick väldigt många bra och starka sökanden till tjänsten och är oerhört stolta och glada över att få presentera Nicole Modigh som vår nya verksamhetskoordinator. Hon kommer bland annat att hantera mycket av kontakten med partners och företagssamarbeten, koordinera arbetsgrupperna med volontärer, leda event tillsammans med volontärer och ambassadörer, hantera vår kontakt med Protect Our Winters Europe samt sköta en del administration.

 

Nicole är bosatt i Åre och är egenföretagare som kreatör inom hållbart och cirkulärt konsthantverk, hon är även engagerad i hållbara utvecklingsprojekt i Nepal. Hon beskriver sig själv som både en drömmare, trädkramare och aktivist, som skrattar sig igenom de utmaningar hon ställs inför.

 

Uppvuxen i Jämtland med ständig närhet till skog, fjäll och uteliv har hon en stark drivkraft att vara med att utveckla världen mot ökad medvetenhet om att hållbarhet är vägen framåt. Denna kraft och hennes passion för snö ledde till ett engagemang i Protect Our Winters 2016 som nu lett fram till rollen som verksamhetskoordinator.

Nicole väntar sig en mångsidig roll på POW och framför sig ser hon att hon underlättar och driver POWs utveckling framåt, samtidigt som hon får komma in i en inspirerande och engagerande gemenskap som vågar lyssnar på forskning och vara aktiva för att skapa medvetenhet om klimatfrågan.

Vi hälsar Nicole varmt välkommen!